Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 

EDGE  GPRS VAN TELFORT


Data

 
EDGE wat is dat?
Telfort gebruikte de techniek EDGE, die snelle internetdiensten mogelijk maakt die vergelijkbaar zijn met het huidige UMTS. Het verschil is dat
er voor EDGE geen nieuwe zendmasten nodig zijn, omdat het gebaseerd is op het bestaande GSM/GPRS-netwerk. De kosten om EDGE aan te leggen zijn ook lager, wat Telfort vertaalt in scherpe tarieven. U kunt kiezen tussen een tarief per kilobyte, een bundel of een vast tarief per maand (flat rate). Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Breedband van Telfort
Vanaf de zomer van 2005 kunt u gebruik maken van Breedband van Telfort overal waar u ook mobiel kunt bellen. Met VPN-software - niet geleverd door Telfort - kunt u bovendien toegang verkrijgen tot uw eigen bedrijfsnetwerk. Bestaande GPRS applicaties werken als vanouds, maar dan veel sneller (tot 240 kb/s). En uw bestaande internetapplicaties zijn nu overal mobiel bereikbaar. U gebruikt dezelfde instellingen als GPRS en dezelfde simkaart die iedere klant van Telfort nu al gebruikt.

International roaming
EDGE is ook beschikbaar in het buitenland. Reeds meer dan 130 netwerken in meer dan 75 landen hebben gekozen voor EDGE. Telfort heeft met een deel van deze netwerkoperators nu al afspraken over GPRS- en EDGE-roaming. Klik hier voor een overzicht van alle GPRS/EDGE-roaming landen.

Overal razendsnel mobiel internet waar u ook kunt bellen met Telfort
Klik op de afbeelding voor een grote versie van deze kaart Telfort biedt nu vrijwel overal breedband internet waar u ook mobiel kunt bellen. Hiernaast ziet u waar u gebruik kunt maken van Breedband van Telfort (EDGE). De maximale datasnelheid is lokaal afhankelijk van het aantal gebruikers en de radio-instellingen van het EDGE-netwerk. 
 


 

HOME GSM-GPRS ANTENNE BEAM YAGI PLCSHOP ANTENNE BLIKSEMBEVEILIGING ANTENNE KABEL BESTELLEN nr

E-Mail voor vragen aan D.D.S. Electronics.
(C) 2011 DDS Electronics Europe b.v.  Prijs wijzigingen en of alle rechten voorbehouden.