Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
 

NIET MEER LEVERBAAR!!!         

GSM Quad band Bureau Toestel met een ingebouwd UMTS 3G modem van

 


De Teltonika GSM telefoon, een gewoon en simpel te bedienen tafel model GSM met een ingebouwd UMTS-modem

Ideaal geschikt om een buiten antenne aan te koppelen voor gebieden al waar men normaal een slecht GSM ontvangst heeft.
Dankzij de normale antenne heeft het toestel zelfs al ontvangst waar een normale GSM geen ontvangst heeft,Nieuw: dankzij het verlichte scherm altijd goed af te lezen!

Ideaal voor in de Zorg, wanneer men naar het toestel belt hoeft men alleen maar de hoorn te pakken, dus niets geen moeilijke toestanden voor mensen op leeftijd.

 

 

UMTS: Deze versie (DPH401) heeft een ingebouwd UMTS-HSDPA-HSUPA modem. U kunt die niet enkel bellen met dit toestel maar u kunt ook (tegelijkertijd) het toestel gebruiken als modem.
(er is ook een versie (DPH301) die geen bluetooth/modem ondersteuning heeft, deze versie vind u hier)
(er is ook een versie (DPH311) die geen modem ondersteuning heeft, deze versie vind u hier)


 

 • - Quad Band 850 900/1800 1900 MHz GSM netwerk
 • - Volledig werkend of u met een analoge PSTN lijn belt
 • - Groot LCD display
 • - Snelkiesnummer onder de toetsen 1-9
 • - Modern en robuust ontwerp
 • - Perfecte geluids kwaliteit
 • - Gebruiks vriendelijk menu navigatie
 • - Ingebouwde oplaadbare batterij back up
 • - Muurmontage mogelijkheid
 • - Handsfree mode
 • - SMS Zenden en ontvangen
 • - DTMF verzending
  - Modem (umts-hsdpa-hsupa) ingebouwd
 

Klik voor meer info
Er zijn meer toestellen op de markt die uw vaste toestel kunnen vervangen voor spraak, echter dit toestel heeft nu ook een UMTS-HSDPA-HSUPA modem ingebouwd waarmee dit een complete vaste lijn vervanger is.

Dankzei de handsfree ondersteuning is het zelfs mogelijk om te communiceren met dit toestel zonder dat u de hoorn op hoeft te nemen en aan uw oor hoeft te houden, hierdoor heeft u uw beide handen vrij om andere werkzaamheden uit te voeren.

En dankzei het ingebouwde UMTS-HSDPA-HSUPA modem kunt u deze vrije handen bijvoorbeeld gebruiken om uw email te lezen en verzenden. U kunt namelijk zeer simpel via een USB kabel uw pc aansluiten ( zie onderstaande foto van de Teltonika buro toestel ) zodat u toegang heeft tot internet. Dankzei de ingebouwde drivers is de installatie van deze unit kinderspel. U hoeft geen cd-rom te plaatsen u sluit enkel de USB-kabel aan aan uw pc en de unit installeert de driver, als dit is uitgevoerd komt hij automatisch met het voorstel om de benodigde software te installeren, deze software is namelijk in de telefoon ingeprogrammeerd. Op deze manier hoeft u dus nooit meer te zoeken naar de cd-rom/software indien u een andere pc gebruikt.

Deze Teltonika UMTS phone bevat intern een complete software pakket, zie op deze pagina mee screen shots Lees hier de folder van de Teltonika

Deze Teltonika bureau gsm op toestel is ideaal voor onder andere gebruik in een bouwkeet. Wanneer de uitvoerder nu zijn mobieltje even laat liggen op het bureau, is het snel verdwenen, dat behoord met dit desktop model tot het verleden. Het is te groot om in de zak te steken en niet interessant om onderweg mee te bellen.
Als bijkomend voordeel kan de uitvoerder zijn PC ook aansluiten om zijn opdrachten per email op te halen en te verzenden via het UMTS-HSDPA-HSUPA netwerk.
Ook handig is de speed-dial functie: onder elk cijfer kun je een telefoonnummer opslaan, dat je dus met één druk op de knop kan bellen.
 
Dit Desktop GSM toestel is ook bedoeld voor die mensen die een mobieltje niet dicht tegen het hoofd aan willen hebben, omdat dat voor veel mensen niet prettig is, ze voelen de straling in de vorm van hoofdpijn. Hoe verder de antenne van het hooft verwijderd is, hoe minder straling dit tot het gevolg heeft in uw hoofd.
Vandaar dat u hier gewoon de hoorn op kunt nemen en door middel van de duidelijk afleesbare numerieke toetsen een nummer kan kiezen, zoals u dat al jaren gewend bent op uw vaste telefoon. Ook verschijnen op het display de ingetoetste cijfers.

 
Veel mensen nemen heden ten dagen geen vaste telefoon aansluiting meer, omdat de kosten daar te hoog van zijn.
Nu kunt u een apart simkaartje voor thuis nemen , bijvoorbeeld prepay dat een ander nummer heeft als bv u gewone mobieltje die u dagelijks meeneemt.
U kunt dan zorgen dat wanneer u thuis komt uw mobieltje afzet en vervolgens alleen maar gebeld kan worden door mensen die het gsm nummer hebben van uw Desktop gsm. Het nummer van de desktop GSM geeft u alleen aan nabij gelegen familieleden en vrienden. Dus geen klanten of zakelijke beslommeringen meer s'avonds.
Teltonika GSM Desktop USB UMTS aansluiting
 
Een andere optie is om bij uw provider een kopie simkaart van uw huidige simkaart aan te vragen. Wanneer u thuis komt zet u uw mobieltje uit en uw GSM Desktop aan. Wanneer u s'ochtends weer naar uw werk vertrekt zet u de desktop gsm weer uit en schakel uw mobieltje weer aan om naar uw werk te gaan.
 
Ook is hij ideaal te gebruiken op locaties al waar een slecht gsm bereik is, u kunt eenvoudig aan de externe SMA-F antenne connector een buiten antenne aansluiten met een kabel tot een lengte van 100 meter.
Zowel magneet voet antennes, richtbeams als wel omni directionele antennes behoren tot de mogelijkheden. Een breed gamma aan buiten antennes kunt u elders op onze website terug vinden.
 
Deze telefoon is uitermate geschikt voor op kantoor, op vele kantoren moet er gebeld worden naar GSM-nummers van klanten, deze gespreken zijn met een vaste lijn aanzienlijk duurder dan met een GSM-aansluiting. Nu kunt u gebruik maken van deze desktop GSM zodat u wel het idee heeft dat u met een vaste telefoon telefoneert maar dat u de kosten heeft een mobiele aansluiting.
Ook zijn in de meeste bedrijven de telefoons geschakeld door telefooncentrales, deze centrales kunnen uitvallen bij een stroomstoring waardoor er in zijn geheel geen telefoonverkeer meer mogelijk is met gebruik van de Teltonika kunt u dankzij de ingebouwde batterij toch nog contact leggen met uw klanten.
Simkaart houder en backup batterij

Technische Specificaties:
Netwerk Band: GSM  900 / DSC1800 MHz 3G Data 900/2100MHz HSUPA
RF output: Class4:  2W (GSM900)   Class1: 1W (DSC1800)
Afmetingen : 170mm x 220mm x 65mm
Taal: Engelse handleiding + Engels talig display
Gewicht: Minder dan 0,92 Kg
Sim card: Voedingsspanning simkaart is 3V
Backup Batterij Type oplaadbare NiMH capaciteit 3.6Volt 1200mAH ( 3 x AA)
Adapter: Een adapter wordt meegeleverd 100-260VAC 0,4Amp  47-63Hz  Output 5 - 9Vdc
Verbruik: 140mW in stand-by mode en 2W in piek wanneer men belt
Antenne Connector SMA-F op het toestel
Werk Temperatuur: -0°C tot + 55°C
Vochtigheid: 10% ~ 90%
Extra functies: Wordt geleverd met hoorn, hands free functie, ring volume instelbaar, oproep identificatie ( als het is mee gezonden), auto- dial, SMS functie, 240 Adressen capaciteit
Data interface 3G UMTS HSUPA Download 7,2Mbps Upload 5,76Mbs
Instalatie Dmv van USB met zogenaamde Zero CD installatie. Software zit ingeladen in het toestel waardoor u geen cd-rom nodig heeft voor installatie.
 
 
 

Let op! De menu's en handleiding van de Teltonika is enkel in het Engels en Spaans

 
 
Bestelnummer: Omschrijving van het artikel:    Prijs in Euro Excl BTW
10-DP401W Teltonika Buro Desktop kleur toestel wit
Met UMTS HSDPA HSUPA functie
  NIET MEER LEVERBAAR
10-DP2BATT Teltonika Buro Desktop spare part power batterij 2700mAh

Oude batterij inleveren
€  19,90
PRIJSLIJST IN EURO EN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN    
PLC  ANTENNE KABEL ANTENNE BLIKSEM BEVEILIGER www.adereindhuls.nl BESTELLEN HOME

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2011 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.   ( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN