Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
     Siemens inside


NIET MEER LEVERBAAR!!!

Possio SVEA II PSTN --> GSM Connector

De inmiddels zéér bekende en veel gebruikte Possio Svea heeft een opvolger gekregen. Deze opvolger heeft de toepasselijke naam Possio Svea II (ook wel Svea 2) meegekregen. De Possio Svea II maakt gebruik van de sterke kanten van de Possio Svea maar heeft zich nog hoger in de markt gezet door meer functionaliteiten aan boord te herbergen en nog stabieler te functioneren.

SVEA is universeel product om apparatuur te koppelen van het vaste oude analoge PSTN telefoon netwerk naar het GSM netwerk. Vaak heeft apparatuur een vaste telefoon lijn (PSTN) nodig, maar de kabel ligt er niet of is uitgevallen. Dan kunt u hiermee de apparatuur gewoon aansluiten en het toont zich dan als een virtuele PSTN lijn, maar dan over het draadloze GSM netwerk.
De SVEA word geleverd met gratis Backup batterij.

Bekijk onze video


De grootste voorruitgang van de Possio Svea II ten opzichte van de Possio Svea is dat de Svea II nu 2 RJ11 poorten heeft.
Poort 1 is te gebruiken om bijvoorbeeld een analoge fax aan te sluiten maar ook om bijvoorbeeld een analoge alarmmelder aan te koppelen.
Poort 2 kunt u gebruiken om uw analoge toestel op aan te koppelen.

 Hierdoor heeft u dus de volledige functionaliteit die u normaal met een vaste analoge lijn heeft.
Als u gefaxt word word het signaal automatisch naar de aangesloten fax doorgezonden en als u gebeld word gaat uw telefoon over alsof hij aan een vaste lijn is aangesloten.

Ook word de Possio Svea II voorzien van een firmware speciaal voor netwerken uit de benelux, hierdoor is de unit altijd optimaal geschikt voor de gebruikte protocollen. Wij kunnen op verzoek de unit natuurlijk ook leveren met firmware voor andere landen.


Met de SVEA merkt u niet dat u niet meer op de gewone PSTN II lijn aangesloten bent. DE SVEA II handeld alle verkeer nu gewoon over het GSM netwerk af..De SVEA II is bedoeld voor het aan sluiten van analoge lijn apparatuur zoals een PLC met PSTN uitgang, een normale analoge plane paper fax, een DECT PSTN telefoon, conferentie telefoons enz enz........ SVEA II is dus in staat uw afgelegen kantoor, bouwkeet, pompgemaal van een telefoon verbinding te voorzien van een telefoon aansluiting.Natuurlijk kunt u denken aan het gebruik in voertuigen of scheepvaart verkeer..

Draadloos kantoor

Meestal word tegenwoordig analoge PSTN apparatuur vervangen door gsm. Maar de prijzen liggen daar een heel stuk duurder van als de analoge apparatuur. Dit probleem doet zich vaak voor bij fax machines, conference telefoons, traditionele telefoons, voordeur antwoord systemeneen alarmerings apparatuur vor bijvoorbeeld liften. De SVEA verhelpt dit probleem door zich te manifesteren als een interface van PSTN naar GSM.

 

Tijdelijke gebouwen

Tijdelijke gebouwen, tenten en containers komen steeds vaker voor in Nederland, dus evenredig stijgt ook de vraag naar mobiele snelle oplossingen. In de meeste gevallen is geen vaste analoge telefoon lijn voorhanden, het vergt weken voordat het geïnstalleerd is. Hierdoor is er maar 1 alternatief en dat is het GSM netwerk. Met de SVEA kunt u alle analoge type telefoon toestellen, analoge faxen, conferentie telefoon en alarm installaties normaal laten functioneren.

 

 
 

 

Trucks

Truck chauffeurs hebben diverse papier documenten nodig, die moeten zijn voorzien van een handtekening. Chaufeurs zijn vele uren onderweg en hebben geen gelegenheid om onderweg van een kantoor gebruikt te maken. Een simpele plain paper fax of een multi function printer in combinatie met een SVEA is dan de oplossing. De fax wordt dan virtueel gekoppeld aan het GMS netwerk. Wanneer er te weinig ruimte is in een voertuig kan men ook een compacte mobiele fax aansluiten, zie daar voor deze pagina: www.possio.nl.

 

Wireless homes

Veel huishoudens hebben heden ten dage geen vaste analoge telefoon meer. Meestal komt dat omdat er geen kabel in de grond ligt of men heeft besloten om alleen maar gebruik te maken van een mobieltje. In beide gevallen komt dan een SVEA van pas. Met de SVEA kan men toch gewoon de plane paper fax, alarm installatie of analoge Dect telefoon gewoon aansluiten en gebruiken.

 
svea technische specificatie's
Algemeen:

- Quad Band GSM850/900/1800/1900 Mhz Siemens modem
- GPRS, EDGE and CSD support
- Simlock vrij, geschikt voor ieder netwerk in europa
- CSD up to 14.4kbps
- Fax Group 3, Class 1

GSM performance

- Spraak en NOODoproepens (TCH / FS)
- Half Rate (HR), Full Rate (FR)
- Enhanced Full Rate (EFR)
- Adaptive Multi Rate

Output power

- Class 4 (2W) voor EGSM 850/900
- Class 1 (1W) voor GSM 1800 /1900
- Class E2 (0,5W) voor EDGE 850/900
- Class E2 (0,4W) voor EDGE 1800/1900

Data connectivity

- EDGE Class 12 Max 236,8 kbps
- GPRS Class 12 Max 86 kbps
- CSD up to 14.4kbps
- USSD, non-transparent mode, V.110

Mechanische specificaties:

- 2 onafhankelijke RJ11 connectors
- Interne GSM antenne, 50Ohm
- Externe GSM antenne - TNC female (50 Ohm)
- 3V SIM card
- Input AC: 110-240V AC, 50/60Hz
- Output DC: 18V DC, 0,8A
- Wordt geleverd met gratis Backup lead accu

Algemene omschrijving

- [H] 210 mm x [W] 100 mm x [D] 55 mm
- 1540g (incl. ext. power supply)
- Werk temperatuur van -20C tot +55C

 
Een RJ11 poort voor Fax, een apparte RJ11 poort voor een Spraak toestel  
Veilig van binnen in het toestel word de Simkaart geplaatst.      
 
 
De Possio SVEA II is voorzien van een krachtige noodstroom accu   Plaatsen van een Simkaart, let op de schuine kant   

Bestelnummer: Omschrijving: Prijs excl btw:
10-980002 POSSIO SVEA II PSTN --> GSM interface plug and play NIET MEER LEVERBAAR!!!
POSSIO PM70 FAQ
HOME

MOBIELEFAX

RMA PROCEDURE

BESTELLEN

E-Mail voor vragen aan DDS.
(C) 2011 DDS Electronics Europe B.V.  Alle rechten voorbehouden.  
( WIJZIGINGEN IN PRIJS EN MODEL, EVENALS TEKST FOUTEN VOORBEHOUDEN